Kundalini Activation sessie 

 

Vrijdag 16/12 van 13u tot 16u

Door Florine Gabriël (NL)  

 

Kundalini energie of ook wel onze krachtige, vurige, creatieve levensenergie. Deze energie is bij ieder van ons aanwezig maar velen zijn zich hier niet van bewust. De energie ligt als het ware te slapen, sluimert in ons en is vaak niet of voor maar een klein deel geactiveerd. 

 

Tijdens een Kundalini Activatie sessie wordt deze energie geactiveerd waardoor er op een diep en energetisch niveau healing kan plaatsvinden. Trauma’s, oude overtuigingen, blokkades worden opgeruimd en er komt meer ruimte in je lichaam, je bewustzijn wordt vergroot, emoties kunnen terug stromen. Je ervaart kracht, flow, levensenergie.

 

Het is een pad van overgave en vertrouwen. Het is een natuurlijk energetisch proces dat je naar de diepste lagen van je wezen kan brengen, op het moment dat je volledig vertrouwt, je opent en toegeeft aan het proces. Terwijl de intelligentie je naar de delen van jou leidt die verborgen, onderdrukt zijn of juist naar staten van diepe gelukzaligheid en realisaties brengt.

Tijdens de unieke sessie kun je verschillende ervaringen hebben zoals fysieke, emotionele, visuele, hart openend, of staten van gelukzaligheid.

 

Facilitator:

Florine Gabriël (NL) begeleidt de KAP sessie. Haar werk is gebaseerd op de waarden van ontwaken, bevrijding en geïntegreerde verbondenheid. Met oog op het belang van embodiment. 

Via haar website www.florinegabriel.com kun je meer info vinden. 

 

De sessie gaat door op vrijdag 16 december 22 van 13u tot 16u in Huis Paeonia

 

Prijs 85 euro (incl thee, kleine versnapering) 

 

Inschrijven via onderstaande link