Welkom lieve jij, 

 

Mijn naam is Hanne Van Hirtum

Mama van twee zoontjes

Psycholoog, perfectionismecoach, lichaamsgericht therapeut (yoga, lichaamswerk,...)

Bezielster van groepspraktijk, Huis Péonia

 

Ik ben er om je te begeleiden en ondersteunen. Om vanuit mijn zachtheid en liefde mee met je op pad te gaan. Een pad dat leidt naar wie je werkelijk bent zodat je vol overgave, passie en vertrouwen in het leven kunt staan. 

Ik ben er om je de ondersteunen en te dragen daar waar het pad hobbelig en lastig is. Ik help je te vertrouwen om de weg te volgen van je hoofd naar je hart, daar waar alle magie ontstaat. En vooral ben ik er om mee te genieten van dit proces van thuiskomen bij jezelf. 

Ik neem je graag even mee op mijn eigen pad

 

In 2010 stuurde ik af als arbeids- en organisatiepsycholoog en startte ik mijn loopbaan als psycholoog in het bedrijfsleven.
Ik ondersteunde organisaties en medewerkers op vlak van mentaal welzijn. 

In 2019 richtte ik als erkend klinisch psycholoog mijn eigen praktijk in Westerlo op. Een spannende en ambitieuze stap naar meer vrijheid, meer authenticiteit, meer datgene te doen wat mij bezielt. Namelijk mensen begeleiden om meer bewust en veerkrachtig in het leven te staan. Hen te helpen ontdekken wat ze echt willen, volgens hun eigen tempo en hun eigen weg, zodat ze op een authentieke manier hun leven kunnen leven.
Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik deze stap heb gezet, een nieuw pad dat mij zoveel mocht brengen en waaruit ik zoveel mocht leren. 

 

Gaandeweg op mijn eigen pad kwam ik in contact met lichaamsgerichte therapie, energetische healing en voelde ik hoe krachtig deze benaderingen zijn. Hoe ik zelf meer uit mijn hoofd kwam, me meer belichaamd voelde, meer energie voelde stromen en dichter bij mijn kern, mijn essentie kwam. Nog meer erkende ik het belang van een holistische aanpak waar geest, lichaam en ziel met elkaar verbonden zijn. 

Mijn droom om een eigen praktijkhuis te hebben waar ik al deze waardevolle therapieën met elkaar kan verbinden, waar ik kan samenwerken met andere therapeuten en coaches werd in juli 2022 werkelijkheid. Ik kocht een praktijkpand in Blauberg en zo werd Huis Péonia geboren♡♡

Wat ben ik dankbaar en trots voor het creëren van deze prachtige plek waar ik zo'n waardevol en mooi werk mag doen. Een plek waar ik nog meer liefde en waarheid mag brengen en dit samen met andere fantastische collega’s. 

Bijkomende info

Afgestudeerd als Arbeids-en Organisatiepsycholoog 
Erkend als klinisch psycholoog door de Vlaamse Overheid
Erkend perfectionismecoach (OCP-coach)
Yin Yoga teacher trainer (50hr) bij Marieke Vliegen - Studio Zuid Leuven
Hartcoherentiecoach
PSYCH-K® Facilitator
Yoga teacher training (200 hr) - Viapura (in opleiding) 


Erkenningsnummer psychologencommissie: 872123707
Ondernemingsnummer: 0727.935.114
Visumnummer: 274915