Hallo, welkom!

 

Mijn naam is Steffi, 30 jaar, mama van 2 zalige kids, avonturier, natuurliefhebster, schrijfster (boek: De ontwakende reis) en creatieveling.

 

Voor wie?

 

Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar zichzelf, ergens in vastloopt, blokkades wil loslaten, méér in lijn wil leven met zichzelf.
Voor wie klaar is om laagjes af te pellen en dichter bij zijn/ haar essentie te komen. Want dat is wat we met zen allen te doen hebben, méér vanuit onze authenticiteit leven.

 

Wat mag je verwachten?

 

Ik help je patronen loslaten, herstellen van moeilijke ervaringen, stress klachten transformeren, de balans herstellen in jezelf, je levensenergie opnieuw aanwakkeren, verbinding maken met je emoties, lichaam en ziel.

 

Dit doe ik door een unieke mix van therapievormen in combinatie met mijn scherpe intuïtie.

 

Dit houdt in: gesprekstherapie, ademwerk, innerlijk kind therapie, energiewerk (want heel veel blokkades zetten zich ook vast in je energetisch lichaam), systemisch werk, … kortom, ik kijk en voel intuïtief en doordacht wat jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Praktisch

Doelgroep

(Jong) Volwassenen

 

Tarief

Eerst vindt er een intake plaats waarin we kijken naar je hulpvraag en noden. Als we beide een ja voelen en aan de slag willen dan zijn de volgende sessies een mix van therapievormen, zoals hierboven beschreven.

 

€70- intake 60 minuten

€70- opvolging 60 minuten

€85- diepgaande verbonden ademreis 90 minuten ( intake zit in de sessie)

 

Soms beslissen we samen dat er een langere sessie nodig is, bv bij soulretrieval, wombhealing, opstelling, human design reading… dan kan de prijs variëren maar wordt dit op voorhand besproken.


Na elke sessie wordt er afgerekend. U kan contant of via Payconiq betalen.

 

Contact 

Afspraak via contact formulier of via steffi_putseys@hotmail.com

www.soulconnection.be

 

Bijkomende info

Afgestudeerd in Jeugd- en gehandicaptenzorg

2 jarige Erkende coach- counseler opleiding

Mindfulnesstrainer

Chakraopleiding

Jaaropleiding Universeel sjamanisme

Helende kracht van dans

Driejarige opleiding sjamanisme

Vrouwencirkel facilitator

Ademcoach

Opleiding Individuele systeemopstellingen

Reiki & Seichem 1 en 2