Mijn naam is Sigrid Wilmsen 

 

Al (bijna) 42 jaar surfend op de golven van het leven en sinds 2016 gepassioneerd beoefenaar van het verbindende communicatie-bewustzijn, dat ik met vallen en opstaan als levenshouding ‘adem’. 

 

Ooit studeerde ik af als maatschappelijk assistent en volgde een lerarenopleiding. Ik ben gehuwd en mama van 2 tienerzonen. Talloze cursussen vervolgden mijn pad naar persoonlijke ont-wikkeling: Geweldloze (verbindende) Communicatie, Reiki, Act, zelfconnectie, compassievol ouderschap, spiritualiteit in partnerrelaties,...

Ik word blij van zingen, dansen, muziek, schommelen, diepgaande verbindingen en de slappe lach. 

 

Verbindende communicatie geeft je niet alleen meer inzicht in jezelf, het helpt jou om een brug te slaan naar ‘de ander’, ook wanneer dat moeilijk lijkt. 

Ik gids je op m’n zachte krachtige manier zodat je je gedachten en gevoelens over een moeilijke situatie kan herkennen, benoemen en een constructieve aanpak kan vinden om in gesprek te gaan. Zodat jij durft opkomen voor jezelf, jezelf kan uitdrukken zoals je het bedoelt én empathisch kan luisteren naar de ander, waardoor verbinding onstaat…

 

Praktisch

 

Doelgroep

Bewandel jij het pad van persoonlijke groei en wil je dit aanvullen met een manier van communiceren die aansluit bij wie jij bent? Welkom!

 

Tarief

Intake: voelen of er een klik is, oplijsten vragen en bespreking plan van aanpak - 60min - 80 EUR 

Coachingsessies: 75 à 90 min- 130 EUR: We gaan stap voor stap samen op weg: ik geef jou bouwstenen mee die van belang zijn in verbindende communicatie en we werken concreet jouw situaties uit.

Annuleren of afspraak verplaatsen, kan tot 24u vooraf (telefonisch/per mail). Indien je niet annuleert, wordt de sessie aangerekend (130 EUR).