Ik ben Marie De Bruyn (°1987). In 2011 studeerde ik af als psycholoog en sinds 2017 werk ik als preventie-adviseur psychosociaal welzijn. Hierdoor heb ik een uitgebreide ervaring in het individueel begeleiden van mensen die geconfronteerd worden met stress en burn-out gerelateerde klachten. Samen met mijn gezin woonde ik twee jaar in Zuid-Afrika, een periode die enorm uitdagend was, maar me heel veel verrijking bracht. Een periode waarin ik op een andere manier leerde kijken naar mezelf, mijn leven en de wereld.

 

Mijn passie om samen met mensen op zoek te gaan naar hun krachten en mogelijkheden, deed me beslissen om mijn eigen praktijk op te starten. Ik vertrek graag vanuit een positieve benadering, samen met jou wil ik op zoek gaan naar wat je licht en warmte brengt. Dit alles doe ik graag vanuit een holistische benadering.

 

° Master arbeids- en organisatiepsycholoog

° Erkenning als klinisch psycholoog, visum nummer: 373646

° Erkenningsnummer psychologencommissie: 872110928

° Ondernemingsnummer: 0790.113.696

 

Praktisch 

Doelgroep

(Jong) Volwassenen

Tarief

Intakegesprek: 75 euro (inclusief aanmaak dossier)
Individuele begeleiding: 70 euro / 50 min


De meeste ziekenfondsen voorzien een terugbetaling. Check voor de voorwaarden bij je ziekenfonds. 
Na elke sessie wordt er afgerekend. U kan contant of via Payconiq betalen.

Afspraak annuleren

Indien u een gemaakte afspraak wil verplaatsen of annuleren, gelieve dan 24 uur op voorhand te annuleren (via telefoon of e-mail). Indien u niet annuleert, wordt de sessie aangerekend (70 EUR).