Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog heb ik 24 jaar ervaring opgedaan in diverse segmenten van HR (talent management, selectie & rekrutering, advies en coaching). Sinds 2022 ben ik gecertificeerd Stress & Burnout Coach. Ik haal voldoening om mensen te helpen bij het (her)ontdekken van zichzelf. Met veel empathie en betrokkenheid luister ik actief naar jouw persoonlijk verhaal.

Individuele begeleiding rond: reduceren van stress- en spanningsklachten, effectief omgaan met piekergedachten en emoties, versterken van zelfvertrouwen en veerkracht, burnout-preventie en herstel, (her)ontdekken van talenten, drijfveren en kernwaarden, re-integratie na burnout…

Als loopbaancoach ben ik verbonden aan Invensa, een erkend loopbaancenter van VDAB. Heb je reeds 7 jaar of meer werkervaring dan je bij mij terecht kan met loopbaancheques. Je eerste VDAB loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek.