Hoi, ik ben Joke. Geïnspireerd door eenvoud, een tikkeltje spiritueel maar vooral een nuchtere kijk op de wereld om ons heen.
Mijn grootste passie is om mensen te laten ervaren hoe bevrijdend loslaten kan zijn.
Niet door eindeloos te praten maar vooral door te doen!

Na jarenlang gewerkt te hebben in de sales verloor ik mezelf in de ratrace van de maatschappij. Ik leefde volgens het script dat anderen voor me geschreven hadden, zonder me af te vragen of het wel écht mijn pad was.  Nu leef ik mijn leven volgens mijn eigen regels. En dat is de vrijheid die ik echt iedereen gun.

Hoe vaak zeggen we niet: ‘Laat die angst, onzekerheid of persoon toch los.’ Maar vaak denk je: ‘ja makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe ik dat dan? Wat moet ik loslaten?’
Als je moeite hebt met loslaten, zit er diep in jou waarschijnlijk iets dat je tegenhoudt. Beschouw het als een onbewuste innerlijke saboteur.

Met Body Mind Release leer jij die innerlijke saboteur effectief aan te pakken. Hierdoor zal je eindelijk in staat zijn om beperkende overtuigingen, angsten en oude patronen los te laten.

 

Van angst naar vertrouwen

Van controle naar overgave

Van stress naar innerlijke rust

Van somberheid naar levensvreugde

 

Voor wie?

Body Mind Release is breed inzetbaar en uiterst effectief bij: Burn-out, somberheid, depressie, vermoeidheid, PTSS, emotionele afhankelijkheid, stress, spanning, hooggevoeligheid, gedragsproblemen, angsten, eetstoornissen en als ondersteuning van het algehele herstel.

 

Praktisch

Gedurende 7 persoonlijke sessies, op wekelijkse basis, begeleid ik je intensief naar een leven met meer innerlijke rust, (zelf)vertrouwen en hernieuwde energie. Na dit traject ben jij volledig in staat om zelfstandig los te laten en je reis naar persoonlijke groei voort te zetten. Het Body Mind Release traject is een krachtig proces van zelfontdekking en bevrijding. Geen eindeloze gesprekken, maar concrete actie!

 

Tarief

Body Mind Release traject: 740 euro

  • 7 persoonlijke sessies* 
  • Een prachtig persoonlijk werkboek 
  • Het boek "Body Mind Release"
    van Hans de Waard t.w.v. 24,50 euro
  • Persoonlijk support gedurende het ganse traject
  • Een levenslange tool om zelfstandig los te laten

* 6 sessies van max. 1 uur op wekelijkse basis en 1 opvolgsessie na 4-6 weken.

 

Losse coachingsessies: 110 euro/ sessie

 

Afspraak via het contactformulier of rechtstreeks

Telefoon: 0472/697217
e-mail: joke@jokediepvens.be
website: www.jokediepvens.be